Vestsjællands største paintballbaner placeret i Odsherred

Paintball i Odsherred

Hos Odsherred Eventpark har vi Vestsjællands største paintballbaner, som samlet udgør 16.000 kvm. Paintball er perfekt til sjove arrangementer og sammenkomster med spænding og adrenalin. 

- Paintball i Odsherred på Sjælland -

Paintball i Odsherred Eventpark

Hos Odsherred Eventpark har vi Vestsjællands største paintballbaner, som samlet udgør 16.000 kvm. Paintball er for jer, der ønsker en sjov dag med høj adrenalin og spænding. I de helt rette omgivelser byder Odsherred Eventpark dig velkommen til en actionfyldt oplevelse med højt humør. Vores grej er naturligvis altid nyvasket og rengjort.

Paintball i Odsherred
Paintball i Odsherred

Actionfyldt paintball i odsherred

Indhold og regler vedr. paintball i Odsherred Eventpark

Alle over 18 år er velkomne til at spille paintball på vores paintballbaner. Vi tillader også folk på 16 og 17 år at deltage, hvis man har tilladelse fra værge forældre.

Hos Odsherred Eventpark skræddersyer vi et arrangement ud fra antal deltagere. Uanset om det drejer sig om en drengetur, en polterabend el. lignende, er vi altid klar med gode ideer og eventuelt andre events i løbet af dagen. 

Hos Odsherred Eventpark er vi glade for at kunne præsentere, at vi har fri kugleforbrug ved køb af den store pakke – muligvis som de eneste.

Hos Odsherred Eventpark har vi to store paintballbaner, der til sammen udgør 16.000 kvm. Af samme årsag er vi Vestsjællands største inden for paintball. Vores baner er altid klargjorte og nyklippet, så der er klar til action. 

Ved køb af den Lille Pakke medfølger 200 kugler. Ved køb af den Lille Pakke er pris pr. pers. 300 DKK ved 10 eller flere deltagende. Alt grej er nyvasket og rengjort.

(Minimumskøb 2400,- uanset antal deltagende spillere. Kommer du derfor kun 5, 7 el. 9 f.eks., er beløbet 2400,-)

Ved køb af den Store Pakke medfølger fri kugler og non alkohol drikke. Pris pr. pers. 500 DKK ved 6 deltagende eller flere. Alt grej er nyvasket og rengjort.

(Minimumskøb 3000,- uanset antal deltagende spillere. Kommer du derfor kun 4 er beløbet også 3000,-)

Få mere at vide om paintball i Odsherred Eventpark
Spørgsmål til paintball i odsherred?

Har du spørgsmål til paintball hos Odsherred Eventpark, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi besvarer alle spørgsmål vedr. paintball. Sammen drøfter vi dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.