Sjov park med events i Odsherred

om vores park og events i Odsherred

Her på siden kan du læse lidt mere om aktiviteter og events i Odsherred Eventpark, som henvender sig til folk i alle aldre samt forskellige sammensætninger af grupper, hvad enten det er polterabend, tøsetur eller tur med klassen. 

- Aktivitetr og events i Odsherred -

Event og park med aktiviteter i Odsherred og fed udsigt

Hos Odsherred Eventpark bliver det ikke meget smukkere. Her kan fejres mange gode stunder med jubelbrøl og en fantastisk udsigt over den smukke Lammefjord. Af samme årsag lagde parken bane til DM i fodboldgolf i 2020. Banen er pay-and-play, som betyder, at I blot kan dukke op, betale, og herfra tage en fodbold og gå i gang i jeres tempo. Her i parken behøves man altså ikke tidsbestilling til alle aktiviteter.

Selv om det er aktiviteterne, der er i højsædet samt det helt store fokus, er der dog også rig mulighed for afslapning og smukt kig over Lammefjorden. Denne kombination gør parken interessant og aktuel for alle aldersgrupper.

Hos Odsherred Eventpark kan dagen gå hen og blive så lang og god, at sulten melder sig. Der er rig mulighed for selv at medbringe mad og drikke. Ønsker man ikke at stå for den del, kan man også kontakte Odsherred Eventpark. Hos Odsherred Eventpark tilbydes mad og drikke, hvis dette ønskes. Vi bruger en lokal slagter til slagterpølser samt andre lokale råvarer og tilbud, når vi står for forplejning.

Vi henvender os til en bred vifte af målgrupper. Det er lige fra barn til senior og fra mandetur til store polterabender. Vi ser meget frem til at se jer i Odsherred Eventpark. 

Se vores galleri

Se vores galleri med billeder. Du kan se en række billeder fra vores forskellige aktiviteter og event i Odsherred Eventpark.