Den første og den største fodboldgolfbane i Odsherred på Vestsjælland

Fodboldgolf i Odsherred

Hos Odsherred Eventpark har vi baner til fodboldgolf samt andre discipliner og aktiviteter i de helt rette omgivelser. Fodboldgolf er perfekt til sjove arrangementer og sammenkomster, hvor alle kan være med. 

- Fodboldgolf på 18 hul fodboldgolfbane i Odsherred -

18 hul Fodboldgolf i Odsherred

Hos Odsherred Eventpark har vi den første og den største fodboldgolfbane på Vestsjælland med den fedeste udsigt. Det er  en stor 18 hul bane til fodboldgolf. Fodboldgolf er for jer, der ønsker en sjov dag med høj præcision og nøjagtighed. I de helt rette omgivelser byder Odsherred Eventpark dig velkommen til en humørfyldt oplevelse.  

Fodboldgolf i Odsherred
Fodboldgolf i Odsherred

fodboldgolf med fed udsigt i Odsherred

Indhold og regler vedr. fodboldgolf hos Odsherred Eventpark

Det glæder os, at meddele, at vi nu tilbyder sæsonkort til fodboldgolfbanen. Priserne er 550 DKK. for voksne (15-59 år) og 450 DKK. for børn (6-14 år) og senior/pensionist (+60 år).

Hvis du er senior 60+ år, kan du få adgang til fodboldgolf samt de inkluderede aktiviteter til pris 50 DKK pr. pers. Halv pris for anden omgang

Hvis du er barn mellem 6 og 14 år kan du få adgang til fodboldgolf samt de inkluderede aktiviteter til pris 50 DKK pr. pers. Halv pris for anden omgang. 

Hvis du er voksen mellem 15 og 59 år, kan du få adgang til fodboldgolf samt de inkluderede aktiviteter til 100 kr pr. person pr. omgang. Frit spil på dagen 150kr.

Ved valg af fodboldgolf medfølger en række andre aktiviteter. Herunder fodboldgolf, fod-stangtennis, fodtennis, smashball samt billard/pool (med fodbolde). 

De øvrige aktiviteter nævnt oven for er inkluderet i prisen, når I køber adgang til fodboldgolf. I er derfor velkommen til at benytte aktiviteterne hele dagen.
Få mere at vide om fodboldgolf hos Odsherred Eventpark
Mere om fodboldgolf i Odsherred

Har du spørgsmål til fodboldgolf hos Odsherred Eventpark, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi besvarer alle spørgsmål vedr. fodboldgolf. Sammen drøfter vi dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.