Bow Attack i Odsherred

Bow attack i Odsherred

Hos Odsherred Eventpark har vi baner til Bow Attack i de helt rette omgivelser. Bow Attack er perfekt til sjove arrangementer og sammenkomster, hvor man benytter bue og pil.

- Udfordrende Bow Attack i Odsherred -

bue og pil med Bow attack i Odsherred

Hos Odsherred Eventpark tilbyder vi Bow Attack, som er en betegnelse for aktiviterer med bue og pil. Herunder dødbold, stikbold og høvdingebold. Bow Attack er specielt, da man anvender bue og pil i stedet for den klassiske bold.

Bow attack i Odsherred
Bow attack i Odsherred

Om Bow Attack i odsherred

Indhold og regler vedr. bow attack

Bow Attack er en disciplin, hvor bolden er skiftet ud med bue og pil. Enderne på pilene er udstyret med en gummiknop, så spillet med Bow Attack er ganske ufarligt. 

Hos Odsherred Eventpark skræddersyer vi et arrangement ud fra antal deltagere. Uanset om det drejer sig om en drengetur, en polterabend el. lignende, er vi altid klar med gode ideer og eventuelt andre events i løbet af dagen. 

Bow Attack er for personer i alle aldre, der er klar og friske på et spil med præcision og højt humør. Der er ingen krav for alder, men man skal kunne fremvise tilladelse for værgeforældre 

Bow Attack kæver minimum 8 personer. Der kan være op mod 10 personer, der deltager på banen ad gangen.

Når man spiller Bow Attack, bliver man udstyret med en bue og en pil, der har en gummiknop på enden, så ingen kommer til skade. Derudover er der masker, som dækker ansigtet.

Ved Bow Attack kan man forvente en varighed på 50 minutters intenst spil på fede baner og med godt udstyr.

Hvis du ønsker at spille Bow Attack er prisen 250 DKK pr. pers. for en times spil ved deltagelse af 10 eller flere. Banen rummer plads til 20 deltagende. Ved deltagelse af mere end 20, bliver der lavet turnering.

(Minimumsbeløb 2000 DKK uanset antal deltagende spillere. Kommer du derfor kun 4, 6 eller 9 f.eks., er beløbet også 2000 DKK)  

Få mere at vide om Bow Attack
Mere om Bow attack
i odsherred

Har du spørgsmål til Bow Attack hos Odsherred Eventpark, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi besvarer alle spørgsmål vedr. Bow Attack. Sammen drøfter vi dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.