5- og 10-kamp i Odsherred

5- og 10-kamp i Odsherred

Hos Odsherred Eventpark har vi en lang række muligheder inden for 5- og 10-kamp i de helt rette omgivelser. Helt perfekt til sjove arrangementer og sammenkomster. 

- 5- og 10-kamp i Odsherred -

5- og 10-kamp hos Odsherred eventpark

Hos Odsherred Eventpark har vi gode faciliteter til 5- og 10-kamp. 5- og 10-kamp er for jer, der ønsker en sjov dag med forskellige aktiviteter. I de helt rette omgivelser byder Odsherred Eventpark dig velkommen til en humørfyldt oplevelse.

priser på 5- og 10-kamp

  • Pris på 5-kamp DKK 250,-

    Minimum 10 for pris 250 DKK pr. pers..

    (Minimumsbeløb 2000 DKK uanset antal deltagende spillere. Kommer du derfor kun 4, 6 eller 9 f.eks., er beløbet også 2000 DKK)

  • Pris på 10-kamp DKK 400,-

    Minimum 10 for pris 400 DKK pr. pers..

    (Minimumsbeløb 2400 DKK uanset antal deltagende spillere. Kommer du derfor kun 4, 6 eller 9 f.eks., er beløbet også 2400 DKK)

5- og 10-kamp i Odsherred
5- og 10-kamp i Odsherred

Sjove kampe for alle i odsherred

Indhold og regler vedr. 5- og 10-kamp hos Odsherred Eventpark

5- og 10-kamp er en oplagt mulighed for jer, der skal holde en polterabend med fuld fart over feltet. 5- og 10-kamp er til dem, der gerne vil prøve mange aktiviteter.
5-kamp består af 5 forskellige aktiviteter. I 5-kamp dyster man i øksekast, bue og pil, luftgevær, sømslåning og pusterør.

10-kamp består af 10 forskellige aktiviteter. I 10-kamp dyster man i øksekast, bue og pil, luftgevær, sømslåning, pusterør samt gummistøvlekast, hesteskokast, pistolskydning, et hul fodboldgold og bum fight. 

Selvom dagen er fyldt med aktiviteter, er der rig mulighed for at slappe af og nyde udsigten over skov og terræn. Vi koordinerer dagen, således der er tid til afslapning, og alle aldersgrupper kan være med.

Hos Odsherred Eventpark tilbydes en god dag i højt tempo med højt engageret instruktører, som vejleder i udstyr og aktiviteter. Kontakt os meget gerne for eventuelle ønsker.

Hos Odsherred Eventpark tilbydes mad og drikke, hvis dette ønskes. Vi bruger en lokal slagter til slagterpølser samt andre lokale råvarer og tilbud, når vi står for forplejning.

Få mere at vide om 5- og 10-kamp

Mere om 5- og 10-kamp i Odsherred

Har du spørgsmål til 5- og 10-kamp hos Odsherred Eventpark, er du meget velkommen til at henvende dig. Vi besvarer alle spørgsmål vedr. 5- og 10-kamp. Sammen drøfter vi dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.  

- Henvend dig allerede i dag -

Skriv til os

Benyt dig af nedenstående kontaktformular eller skriv til info@odsevent.dk.

Ring til os

Benyt dig af vores telefonnummer 31 77 85 12, hvis du ønsker at fange os telefonisk.

Beliggenhed

Vi ligger lokalt i Grevinge i Odsherred på Sjælland. Vi glæder os til at se dig i parken.